Om oss

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=’av-align-top’ space=” margin=’0px’ margin_sync=’true’ padding=’0px’ padding_sync=’true’ border=” border_color=” radius=’0px’ radius_sync=’true’ background_color=” src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=” custom_class=’ml-full-element’] [av_textblock size=” font_color=” color=” custom_class=”]

OM TRÄNINGSKLÄDER.NU


Välkommen till träningskläder.nu som är en sajt för alla som älskar träning och träningskläder.

Vi som ligger bakom träningskläder.nu är ett gäng träningsentusiaster med olika typer av träningsbakgrund och utbildning inom området. Vi vet själva hur viktigt det är att ha träningskläder som gör sitt jobb så att vi kan fokusera på det som är allra viktigast för oss – träningsglädje. Vi vill därför dela med oss av vår expertis med denna sida, så att alla från nybörjare till rutinerade träningsnördar ska känna sig inkluderade in i den fantastiska träningsvärlden.

VIKTEN AV BRA TRÄNINGSKLÄDER

Vi tycker att det är otroligt viktigt med ett hållbarhetstänk inom träningskläder och att det är vår rättighet som kund att ställa krav på tillverkare och varumärken för att få produkter som håller vad de lovar. Hos oss kommer du hitta det senaste inom träning – från produkttips till trendbevakning inom området.

Utbudet bland träningskläder är idag större än någonsin och vi kommer vara med och fånga upp trender och produkter på ingång på marknaden. Vi kommer löpande presentera produkttester där vi testar de senaste träningskläderna och tillbehören inom olika typer av träning.

Häng på oss för ett fantastiskt roligt tränings-år,

Väl mött!

Vi på träningskläder.nu

shutterstock_529544062

[/av_textblock] [/av_one_full]