Better Bodies

better-bodies-logo
Better Bodies är idag ett av de mest populära varumärkena inom fitness och träning. Kläderna kännetecknas av hög kvalitet och en design som inspirerats av branschens atleter och deras höga krav på välsittande träningskläder.

Better Bodies grundades i början av 1980-talet av fitnessgurun Brian Moss. Hans grundidé var att skapa en modellagentur för fitnessmodeller, men så fort han började trycka upp reklamtröjor med texten Better Bodies till sina modeller blev de snabbt så populära att de sålde slut. Det blev startskottet på det Better Bodies som idag är ett av de mest kända varumärkena för träningsintresserade inom fitness. Det företag som idag ligger bakom varumärket Better Bodies är det svenska bolaget Swedish Fitness. Med mottot ”Better Bodies lifestyle – the lifestyle of fitness” vill de inspirera människor till en hälsosam livsstil.

Kläderna är väldigt populära bland personer som tävlar inom olika typer av fitness, såsom body fitness, bikini fitness, bodybuilding och syns ofta bland träningsintresserade i sociala medier. Förutom populära träningstights finns träningsshorts, sport-bh, träningslinnen, träningsbyxor och mycket mer i sortimentet. Kläderna tillverkas för både dam och herr och för företaget är det viktigt att verkligen leva den livsstil som de förespråkar fullt ut. De har därför några av de främsta atleterna inom fitness och bodybuilding knutna till sig.

Supersnygg och skön hoodie för dig som letar efter träningsplagg med det lilla extra. Denna träningströja är i en härlig mix av polyester och bomull och passar lika bra på gymmet som till vardags.

Better Bodies, 599 kr.

Härlig hoodie med ett fleecefoder som värmer skönt på vägen till träningspasset. Lika snygg att använda på fritiden som gymmet, stort plus för den snygga designen.

Better Bodies, 1199 kr.

Snyggt basket-inspirerat träningslinne. Tillverkat i härligt mesh-material som andas under träningspassen.

Better Bodies, 549 kr.