CLN Athletics

cln-logo2CLN Athletics är ett svenskt märke som grundades i Borås 2014 av två crossfit-älskande vänner. Målet var att skapa bästa möjliga träningskläder för andra crossfit-entusiaster och ledorden för CLN Athletics blev därmed slitstarkt, snyggt och funktionellt. CLN Atlethics inspireras alltid av de främsta atleterna inom crossfit för att kunna leverera träningskläder av bästa möjliga kvalitet och passform. En av ambassadörerna för varumärket är Lucas Högberg som tävlat två gånger i Crossfit Games.

CLN står för ett hälsosamt träningsliv och en brinnande passion för träning. Mycket tanke läggs ner på kläderna innan de når butik. I sortimentet hittar du träningskläder såsom träningstights, träningslinnen, hoodies och mycket mer.

Härlig passform & design.

Mjuk hoodie som passar perfekt på väg till och från träningen. Med sin grymma passform blir den här hoodien från CLN Athletics  garanterat en ny favorit i träningsgarderoben.
CLN Athletics, 999 kr.

 

Håller dig varm.

Håller dig varm. Fantastiskt skön hoodie i behagligt bomullsmaterial, perfekt att ta på sig till och från träningspasset. CLN Athletics lyckas återigen leverera passform som den ska vara. Vill ha!
CLN Athletics, 850 kr.