Freddy

 

freddy

De senaste åren har Freddy WR.UP fullkomligen tagit över tagit över i träningsvärlden. Sköna och snygga byxor är en kombination som inte alltid är det lättaste att hitta, men med passformen i Freddy WR.UP har succén varit ett faktum. Genom sina specialsydda sömmar, bekväma material och en design som ger ett lyft åt midja, rumpa och lår är det inte konstigt att de hyllats av tusentals kvinnor på Instagram och i andra sociala medier. Freddy är ett märke som satsar på att bli ledande på den svenska marknaden med sina snygga och sköna träningstights och byxor för tjejer.

I sortimentet från Freddy WR.UP finns både träningstights och byxor att använda till vardags, bland annat supersnygga tights i jeanstyg, dressade tights att använda på jobbet eller i skolan, träningstights i de senaste mönstren och snygga färger samt shorts med grym passform. Säg hejdå till obehagligt tajta jeans – har du en gång testat de bekväma byxorna från Freddy WR.UP är det svårt att sluta.

 

Snygga träningstights  som är tillverkade med D.I.W.O-teknologin. D.I.W.O. står för Dry in, Wet out, vilket är perfekt för hårda träningspass. Den speciella teknologin innebär att du håller dig torr genom hela träningspasset.  Extra pluspoäng för det snygga mönstret!

Vardagsbyxor när de är som bäst. Tillverkade enligt Wr.Up-teknologin känns det som att gå runt i träningstights. Ett bekvämt val i snygg färg och snygg design som vi aldrig vill ta av oss.