ICANIWILL

 

icaniwill-logo-blue-900x175

Idén bakom ICANIWILL började som en post-it-lapp på en badrumsspegel.  Grundaren och fitnessprofilen Gustav Ollas saknade ett träningsmärke som skapade snygga och funktionella träningskläder i Sverige, och snabbt växte visionen om ICANIWILL fram. År 2012 såg ICANIWILL dagens ljus och blev snabbt omåttligt populärt i träningsvärlden. Med budskapet ICANIWILL, att allt är möjligt – förser de tränings-Sverige med snygga träningskläder i rolig och utmanande design. Idag skickar ICANIWILL träningskläder över hela världen med målet att inspirera människor till att alltid våga följa sina drömmar.

I sociala medier är ICANIWILL otroligt populärt och hashtagen #icaniwill har delats hundratusentalsgånger.

ICANIWILL har ett stort sortiment av snygga träningskläder för både herr och dam. Du hittar de senaste modellerna och snyggaste designen på träningstights, träningslinnen, t-shirts, överdragströjor, kepsar, träningsstrumpor och mycket, mycket mer. Hos ICANIWILL är kombinationen av funktion och utseende A och O. Alla material är anpassade för ett aktivt liv med funktionsmaterial som håller sig fräscha under träningspassen. Gör din träning lite roligare med ICANIWILL du också!

 

Träningströjan som har allt! Med ett funktionsmaterial i mesh som torkar på rekordtid håller denna tränings-t-shirt från ICANIWILL sig fräsch även under de allra svettigaste passen. Pluspoäng för dem fräscha färgen. Väldigt prisvärd!
ICANIWILL, 299 kr.