Under Armour

 

ualogo_lockup_blk

Under Armour är ett av världens mest kända träningsmärken. Med sina unika och populära kompressionskläder och funktionella träningskläder är de uppskattade både av idrottsmän och motionärer.

Under Armour grundades 1996 i USA av den före detta amerikanska fotbollsspelaren Kevin Plank. Han var trött på att träna i bomulls-t-shirts som blev tunga och klibbiga under matcherna. ”Det måste finnas något bättre”, tänkte han. Och snart skulle träningsvärlden komma att förändras. Idén var att tillverka en t-shirt som höll sig lätt och behaglig även efter de svettigaste träningspassen. Han lät sina lagkamrater testa ut prototyperna och snart hade han en tränings-tshirt i microfiber som höll sig lätt, sval och behaglig. Sedan dess har Under Armours popularitet gått spikrakt uppåt.

Under Armours sortiment är otroligt stort och det finns någonting för alla. Under Armour är kända för att utmana marknaden med funktionella träningskläder som tar träningen till nästa nivå. Exempel på detta är de populära kompressionskläderna som ger musklerna stöd under träningen samt specialmaterialen Coldgear (för kalla temperaturer) och Heatgear (för svettiga träningspass).

Vi har hittat den. Den perfekta träningströjan som sitter som den ska. Den här snygga träningstoppen från Under Armour är tillverkad i ColdGear-material, vilket innebär att den är anpassad för träning i kyligt klimat. Går att använda både som träningströja, underställ och att mysa runt i på fritiden. Vill ha!
Under Armour, 499 kr.